Digitális nyomdai termékek

A Colibriprint palettája:

A direkt nyomtatást a legmodernebb nagyformátumú UV nyomtatók teszik lehetővé a tábla nyomtatás, molinók gyártást vagy kirakat matricák elkészítését. A kis formátumú digitális nyomtatónk segítségével névjegykártyák, szórólapok, brosúrák vagy kis méretű matricák címkék nyomtatását tudjuk vállalni akár egyedi formára vágással is.

Önt is érdekli, hogy:

Miket gyártunk?

Tábla nyomtatás, táblás anyagaink

A táblanyomtatás, avagy az UV direkt nyomtatás előnye, hogy
közvetlenül az íves, táblás anyagok felületére történik, így ellenáll a környezeti hatásoknak.

E technológia segítségével nyomtathatunk különféle habosított pvc táblákra, habkartonokra, szendvics- és karton lemezekre is, melyeknek maximális mérete 205cm x 305 cm.

Molinó nyomtatás, gyártás

A PVC molinók nyomtatás vagy más néven PVC bannerek nyomtatás az egyik leggazdaságosabb kültéri reklámozási forma: a tekercselhető műanyag alapanyagot egy vagy két oldalon is meg lehet nyomtatni. 

Zászló készítés, Strandzászló

Zászlókészítés többféle alapanyagból. A hagyományos 110 g/m2 súlyú zászló kültérre ajánlott, fontos tulajdonsága, hogy a grafika a hátoldalán is látszik.

Öntapadó fóliák, vinylek

Ezen anyagok esetében a maximális nyomtatási szélesség 200 cm. Méretre valamint egyedi formára vágható oldószeres vagy UV  technológiával történő nyomtatás után.

Matrica nyomtatás, Címke gyártás

Ezen anyagok esetében a maximális nyomtatási szélesség 200 cm. Méretre valamint egyedi formára vágható oldószeres vagy UV technológiával történő nyomtatás után.

Digitális nyomdai termékek

A márka megjelenése fontos az érdeklődők, a partnerek és a külvilág számára egyaránt. Egyedi megjelenést álmodunk meg minden megrendelőnknek. 

Legyen szó a névjegykártyától egészen a termékeket, szolgáltatásokat bemutató brossúrákig.

Roll Up készítés

Ha indoor aktivitás, akkor a roll-up kézenfekvő választás! Gazdaságos és egyszerre magas minőségű vizuális megjelenést biztosít cége számára. 

A roll-upok testben a nyomat feltekerve helyezkedik el, így szállítása könnyű és a grafika sem sérülhet meg.

Pop Up, Displayek, Plakátok

Tekintse meg display, kiállítás rendszereinket és promóciós reklámeszközeinket. Roll-up banner, hosstes-, kínáló pult, sajtófal, pop-up fal, háttérfal, világító tábla és még sok más hasznos eszköz.

Fényreklám

Minden olyan reklámberendezés ami belső világítással rendelkezik ide sorolható.

Érdeklik az árak?

Ajánlatkérés most!

Kérdése van? Tegy fel nekünk!